Wat andere atleten vertellen
Benieuwd naar de ervaringen van andere atleten? Lees hieronder enkele reviews van atleten van verschillende niveaus.
Met het doel om te winnen
Na een aantal jaren zelf getraind te hebben voor de triatlon wilde ik graag meer progressie boeken en wedstrijden winnen. Al snel kwam ik in contact met David die me inmiddels al een aantal jaren voorziet van wekelijkse trainingsschema's. Na talloze overwinningen de afgelopen jaren boek ik nog elk jaar veel progressie, wat te danken is aan de begeleiding van David.
Stefan 🇳🇱
Ironman 70.3 Luxemburg
Na jarenlang te hebben gefitnesst en af en toe een deelname aan een hardloop wedstrijd ging ik op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. Ik had al eens eerder gehoord van de Ironman en besloot me eind 2018 in te schrijven voor een halve Ironman in Luxemburg. Ik had geen triathlon ervaring, zelfs niet eens een racefiets. Na een halfjaar trainen ontbrak het mij aan structuur en de kennis die nodig is om me goed te kunnen voorbereiden. Gelukkig vond ik David zijn coaching en maakten we snel een afspraak. Door David zijn coaching en trainingsschema’s op maat met afwisselende work-outs kon ik gestructureerd trainen en kreeg ik veel meer vertrouwen in het trainingsproces. David heeft me in 4 maanden klaargestoomd voor de Ironman 70.3 in Luxemburg en deze is inmiddels volbracht. Bedankt David!
Mark 🇳🇱
structureel en specifiek
Eind 2017 ben ik onder begeleiding van David gaan trainen. Door structureel en specifiek te trainen heb ik grote stappen gemaakt en mijn eerste wedstrijd kunnen winnen. Met David’s ondersteuning weet ik zeker dat ik deze lijn kan voortzetten in 2019.
Sander 🇳🇱
Een sterkere wielrenner worden
Na jaren fietsen en koersen zonder specifieke training heb ik mij tot David gericht omdat ik erachter wilde komen welke mogelijkheden ik nog in mij had.


De trainingen van David hebben mij enorm geholpen om gerichter te trainen en hebben mij een sterkere wielrenner gemaakt. David werkt gestructureerd, maar is ook flexibel en met genoeg ruimte voor eigen inbreng!
Anton 🇳🇱
Gedreven voor Ambitie
In de zomer van 2023 stelde ik een ambitieus doel, een snelle Ironman 70.3 in 2024 en een hele Ironman in 2025. Zonder enige triathlon ervaring. Omdat ik laat ben begonnen (31) en zo min mogelijk tijd wil verliezen aan beginnersfouten heb ik sinds eind 2023 de coaching van David ingeschakeld. Daar heb ik nog geen dag spijt van gehad en ik boek op alle vlakken progressie. David helpt met al mijn vragen, denkt mee en past mijn schema aan op mijn omstandigheden. Zo voorbereid als ik nu ben, had ik nooit zonder hulp aan mijn eerste triathlon kunnen beginnen.
Wouter 🇳🇱
Trainen met een doel en passie
Ik kijk iedere week weer uit naar de nieuwe trainingsweek. Het hebben van een schema aangepast aan mijn specifieke doelen en mijn niveau maakt de trainingen uitdagend maar haalbaar. Ik weet duidelijk wat ik moet doen, het is gewoon een kwestie van de instructies volgen, en ik wil alle geplande sessies uploaden zodra ze zijn voltooid, omdat ik weet dat er iemand hard heeft gewerkt om ze te creëren en dat er iemand is die geeft om het resultaat. Ik voel ook dat er een duidelijk plan achter het geheel zit en dat elke dag belangrijk is. Wat ik vandaag doe, bepaalt mijn verbetering morgen, over een week, over een maand, enzovoort. Het hebben van een coach die zelf gedreven, geïnteresseerd en doelgericht is, geeft me ook inspiratie om beter te willen worden. Ik heb in de loop der jaren verschillende coaches geprobeerd. Maar met de interesse, feedback en beschikbaarheid die David biedt, zou ik zeggen dat hij geen concurrenten heeft. Als je de beste van de besten wilt, ben je op de juiste plek.
Anna 🇳🇱
De eerste keer succes
Sinds begin 2019 heeft David mij onder zijn hoede genomen en wekelijks mijn trainingsplan ingericht met het oog op de geplande races die ik dit jaar wou doen. Het doel hierbij was om mijn persoonlijke records op verschillende loopafstanden aan te scherpen maar voornamelijk om een halve Ironman binnen de 5 uren te finishen. Het overleg hierbij verliep prima via Trainingpeaks, ook als er eens aanpassingen nodig waren. De doelen zijn tot dusver allemaal boven verwachting gerealiseerd en daarom ben ik meer dan tevreden over de begeleiding van David en de methode die hij hanteert.
Ritske🇳🇱
Mijn eerste coach
Na 4 jaar op eigen houtje trainen, nu onder begeleiding van David dit jaar grote stappen proberen te maken. In alle onderdelen mezelf verbeteren door middel van een gericht trainingsschema, waardoor ik op het juiste moment kan pieken. De voortgang en feedback van David via Trainingpeaks motiveren me om het beste uit mezelf te halen.
KIM 🇳🇱
Motivatie
Voor het eerst sinds lange tijd train ik weer met een doel! Lange tijd vond ik het moeilijk mijzelf te motiveren maar nu heb ik motivatie en een reden om te trainen. Met David heb ik structuur en iedere week een nieuw schema, erg leuk en motiverend!
Susanne 🇸🇪
Ironman Kalmar 2020
Mijn doel - om een finisher van Ironman Kalmar 2020 te zijn. David en ik hadden contact in de zomer van 2019 en het werd heel natuurlijk dat hij mij zou begeleiden naar mijn doel. David is oprecht en getalenteerd. Hij is ook erg betrokken bij mijn training. David begon me in augustus te coachen en na slechts een paar weken met gestructureerde training merkte ik een groot verschil. Mijn hardlopen en uithoudingsvermogen zijn enorm verbeterd en ik kijk ernaar uit om nog beter te worden! Hoewel het coaching op afstand is, is David altijd aanwezig. Als ik iets vraag, krijg ik altijd snel antwoord.
Anna 🇸🇪
Samen jouw uitdaging aangaan?
Graag ga ik deze uitdaging samen met jou aan om alles altijd jouw sportieve ambities te halen. jij ook?
Kom in contact